Om Meg

Hanne Elisabeth Kasin


Jeg har en master i kiropraktikk (mchiro) fra Macquire University i Australia med etterutdannelse på dyr ved IAVC i Tyskland.  Jeg brenner for at dyrene våre også skal få nytte av kiropraktisk behandling, og få oppleve økt livskvalitet ved å ha en kropp som fungerer godt. Jeg er opptatt av at behandlingen skal foregå på dyrenes premisser slik at behandlingen blir en positiv opplevelse for både dyr og eier. Jeg har selv erfaring fra moderne belønningsbasert hundetrening, og er etterutdannet innen adferdsanalyse på hund ved GoodDog Academy. Jeg er Fearfree sertifisert gjennom Fearfree Pets, og har flere kurs innen Fear Free Husbandry. Jeg tilbyr klinikktrening for usikre hunder eller for de som bare ønsker å trene på forskjellig type håndtering på bord (eller gulv).


Fra tidlig alder har jeg vært veldig glad i dyr og opptatt av deres velferd. Jeg har tidligere jobbet med omplasseringshunder ved FOD-gården i Oslo, og har selv omplasseringshunden Sofus. Tidligere aktiv rytter innen sprang og dressur. 

Adferdsanalyse på hund


Dette er et verdifullt verktøy i behandlingen av hund da problemer bevegelsesapparatet ofte henger sammen med stressproblematikk, akkuratt som hos oss mennesker. Smerter i bevegelsesapparatet kan også føre til endret adferd og øket stress hos hunden. Jeg ønsker å jobbe så helhetlig som mulig, og dette er et verdifullt verktøy i behandlingen av hund

© Copyright. All Rights Reserved.