Om oss

Hanne Elisabeth Kasin


Jeg har en master i kiropraktikk (mchiro) fra Macquire University i Australia med etterutdannelse på dyr ved IAVC i Tyskland.  Jeg brenner for at dyrene våre også skal få nytte av kiropraktisk behandling, og få oppleve økt livskvalitet ved å ha en kropp som fungerer godt. Jeg er opptatt av at behandlingen skal foregå på dyrenes premisser slik at behandlingen blir en positiv opplevelse for både dyr og eier. Jeg har selv erfaring fra moderne belønningsbasert hundetrening, og er etterutdannet innen adferdsanalyse på hund ved GoodDog Academy. Jeg er Fearfree sertifisert gjennom Fearfree Pets, og har flere kurs innen Fear Free Husbandry. Jeg tilbyr klinikktrening for usikre hunder eller for de som bare ønsker å trene på forskjellig type håndtering på bord (eller gulv).


Fra tidlig alder har jeg vært veldig glad i dyr og opptatt av deres velferd. Jeg har tidligere jobbet med omplasseringshunder ved FOD-gården i Oslo, og har selv omplasseringshunden Sofus. Tidligere aktiv rytter innen sprang og dressur. 

Klinikktrening av hund


Klinikktrening er et kjempeverktøy for å jobbe med håndtering en hund ofte må gjennom i en veterinær eller behandlingssetting. Noen hunder er dessverre blitt redde for veterinæren, og i klinikktrening ønsker vi å reparere dette og skape nye positive assosiasjoner til håndtering i en klinikksetting. Det vil også være nyttig å klinikktrene unge hunder slik at de blir trygge i klinikksetting. Les mer under fanen med samme navn.


© Copyright. All Rights Reserved.