Oslo Dyrekiropraktikk

Oslo Dyrekiropraktikk

Choice and Control


For de hundeeiere som har innlært start/stoppknappsadferd er vi gjerne med på å videreutvikle dette, og kan utføre behandlingen på en slik måte at hunden selv kan starte og stoppe behandlingen. Dette forutsetter imidlertidig at start/stopp knapp er innlært på forhånd. Vi kan også komme med tips og råd til innlæring her. Choice and Control med en start og stopp knapp vil gi hunden en større følelse av kontroll, og dermed også ofte større trygghet under behandling. På bildet er et eksempel på startknapp ("chinrest")

Oslo Dyrekiropraktikk er et praksissamarbeid mellom Veterinærkiropraktor Renate Nydal og Dyrekiropraktor Hanne Elisabeth Kasin. Vi jobber med muskel- og skjelettplager hovedsakelig hos hund, men også andre smådyr, og tilbyr kiropraktisk behandling i Oslo og omegn. Renate er også NMBU sertifisert i fysioterapi og rehabilitering av smådyr. Vårt fokus er at undersøkelse og behandling skal være en hyggelig opplevelse for både to og firbeinte. Renate er Fear Free sertifisert og Hanne er holder på med sertifiseringen. Det er viktig for oss at behandlingen foregår på dyrets premisser, og at vi respekterer deres grenser og behov. Vi er begge utdannet fra IAVC i Tyskland, og er hele tiden opptatt av å tilegne oss ny og oppdatert kunnskap. Vi har begge også kompetanse innen adferd og moderne hundetrening. Besøk og følg oss gjerne på vår FB side. 

Min samarbeidspartner er veterinærkiropraktor Renate Nydal. Hun er også NMBU sertifisert i fysioterapi og rehabilitering av smådyr. Hun kan også tilby bla laserbehandling. Fearfreesertifisert

© Copyright. All Rights Reserved.

FØLG MEG VIDERE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM VED Å FØLGE LINKER UNDER! 


KONTAKT

Frogner: Bygdøy alle 8B, Oslo

Torshov: Torshovgata 15, Oslo 

93875263

ÅPNINGSTIDER

Mandag: 15.00-20.30

Tirsdag: 08.00-20.30

Torsdag: 12.00-20.00

Fredag: 08.00-14.00

Hjemmebesøk: Ved avtale