Oslo Dyrekiropraktikk

Oslo Dyrekiropraktikk

Oslo Dyrekiropraktikk er et praksissamarbeid mellom Veterinærkiropraktor Renate Nydal og Dyrekiropraktor Hanne Elisabeth Kasin. Vi jobber med muskel- og skjelettplager hovedsakelig hos hund, men også andre smådyr, og tilbyr kiropraktisk behandling i Oslo og omegn. Renate er også NMBU sertifisert i fysioterapi og rehabilitering av smådyr. Vårt fokus er at undersøkelse og behandling skal være en hyggelig opplevelse for både to og firbeinte. Renate er Fear Free sertifisert og Hanne er holder på med sertifiseringen. Det er viktig for oss at behandlingen foregår på dyrets premisser, og at vi respekterer deres grenser og behov. Vi er begge utdannet fra IAVC i Tyskland, og er hele tiden opptatt av å tilegne oss ny og oppdatert kunnskap. Vi har begge også kompetanse innen adferd og moderne hundetrening. Besøk og følg oss gjerne på vår FB side. 

Høsttilbud valp og unghund


Visste du at valper og unghunder også kan få problemer med bevegelsesapparatet?

Problemer kan oppstå gjennom en utfordrende fødsel, vilter lek eller gjennom knall og fall mens verden utforskes. Kiropraktikk fungerer ofte svært godt hos valper og unghunder, og det er sjelden mange behandlinger som skal til for å opprette god funksjon.

I forbindelse med at vi har flyttet inn i våre nye fine lokaler, vil vi gjerne feire med et tilbud for valper og unghunder. Oslo Dyrekiropraktikk holder til i Bygdøy Allé 8 B hvor vi er en del av det unike GoodDog Care-fellesskapet.


I september og oktober har vi et høsttilbud for valper og
unghunder under 1 år.


Førstegangskonsultasjon kiropraktisk undersøkelse og
behandling 550,- Førstegangskonsultasjon inkludert
oppfølgingstime innen 6 måneder 900,-
Tilbudet gjelder kun i lokalene på Frogner. Velkommen

Min samarbeidspartner er veterinærkiropraktor Renate Nydal. Hun er også NMBU sertifisert i fysioterapi og rehabilitering av smådyr. Hun kan også tilby bla laserbehandling. Fearfreesertifisert© Copyright. All Rights Reserved.

FØLG MEG VIDERE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM VED Å FØLGE LINKER UNDER! 


KONTAKT

Frogner: Bygdøy alle 8B, Oslo

Torshov: Torshovgata 15, Oslo 

93875263

ÅPNINGSTIDER

Mandag: 15.00-20.30

Tirsdag: 08.00-20.30

Torsdag: 12.00-20.00

Fredag: 08.00-14.00

Hjemmebesøk: Ved avtale